Google Apps voor je eigen persoonlijke domein

Een aantal diensten (Gmail. Google Talk, Google Page Creator en de Google calendar) die Google al langer aanbiedt worden sinds 28 augustus als SaaS (software as a service) in de vorm van een pakket domeingebonden diensten aangeboden.

Now you can offer private-labeled email, IM and calendar tools to all of your users for free*, so they can share ideas and get things done more effectively. You can design and publish your organization’s website, too. It’s all hosted by Google, so there’s no hardware or software for you to install or maintain.

En in de vorm van gratis service richt Google zich als eerste op het onderwijs met de zogenaamde Google Apps for Education onder het motto ‘Get your campus talking’.
In tegenstelling tot wat bij Google altijd het geval was, gaan ze deze diensten later dit jaar ook in commerciële vorm aanbieden.

Leave a Reply