Feedburnerfeed voor Buitengaats

Ik heb zojuist, mede naar aanleiding van een telefoontje van Willem Karssenberg vanochtend en een eerder mailbericht van Rob Coers, mijn WordPressfeed per direct vervangen door een Feedburnerfeed. Naast het gemak van Feedburner (vooral als het gaat om abonnementen en statistieken) is vooral het ongemak van de WordPressfeed de reden geweest om in actie te komen. Dank daarvoor aan Willem en Rob.
Het geval doet zich voor dat de templates van WordPress (en dan nu even footer.php) de URL van de RSS-feed vooraf laat gaan door een soort tag in de vorm “feed:”. Er zijn feedreaders die daar moeite mee hebben. De  feed voor de comments heb ik gewoon gestript van de hinderlijke tag.
Aan al mijn lezers het vriendelijke verzoek met ingang van vandaag de feedburnerfeed te gebruiken. Nu kan ik naast analytics (van Google) ook Feedburner gebruiken voor mijn statistieken.

One Response to “Feedburnerfeed voor Buitengaats”

  1. Willem Says:

    En zo sta je nu dan ook in m’n blogroll!

Leave a Reply