School System Redesign en Transformation

Kwam vandaag deze link naar een video op Teachers.tv tegen. De link zat in een bericht op de weblog van futurelab Flux. Volgens het bericht is het filmpje interessant voor iedere school die met ontwikkeling, innovatie of herontwerp bezig is. En welke school is dat niet?

Klik op het plaatje om de film te downloaden en af te spelen met de media player of ga zelf naar Teachers.tv

Via het bericht bij Flux kwam ik ook een tweede link tegen naar een website die ik tot vandaag niet kende iNet:

International Networking for Educational Transformation (iNet) is een internationaal netwerk van scholen, organisaties en individuele personen die zich inzetten voor verandering van het leren door vernieuwing.

Zeer interessant als je bijvoorbeeld een kijkje neemt bij het onderdeel Personalising learning.

Leave a Reply