Maak snel voor groepen studenten een blog aan

James Farmer, toch altijd al zo enthousiast, is weer eens zeer in zijn nopjes met een nieuwe feature voor edublogs.

Het is nu voor docenten die een edublogs account hebben (en deze zijnsnel aan te maken) heel eenvoudig om voor grote groepen studenten een blog aan te maken en daarbij tevens te bepalen of hij/zij ook de adminrechten  van die blogs wil. 

Nieuwe gebruikers krijgen vanzelf hun gebruikersnaam en wachtwoord via het mailadres dat is ingevoerd bij het aanmaken van de accounts.

Blog en user creator

Opnieuw een reden volgens mij om als docent te kiezen voor edublogs van James Farmer in plaats van WordPress of Blogger. De manier waarop Farmer en de mensen om hem heen zorgen voor nieuwe functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en ook de zeer handige blog (The Edublogger) met leesbare, handige en visueel duidelike tips en trucs van Sue Waters,  zijn daarbij van doorslaggevend belang.

Leave a Reply